Szilveszteri parti szervizek > 2. oldal > Ünnepek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szilveszteri parti szervizek > 2. oldal > 29 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Aroma Voice Együttes
http://aromavoice.fw.hu/

Az Aroma Voice Együttes vállalja rendezvények (névnapok, esküvők, party-k stb.) színvonalas zenei szolgáltatását. Nézzen körül, hallgasson bele dalainkba!

Aroma Voice Együttes
Amazonas zenekar
http://www.hungaromax.com/amazonas/

Repertoárunkban az örökzöld slágerektől kezdve a rock'n roll-on át a jazzig, szinte minden stílus megtalálható. Professzionális élőzene szolgáltatás bálon, party-n, esküvőn, fogadáson.

Amazonas zenekar
Riviéra duó
http://www.rivieraduo.hu/

Hatalmas zenei választék a mulatós zenétől a disco-ig, a vendégek igényei szerint.

Riviéra duó
Schneider Show és Dj.
http://www.djschneider.hu/index.php

Zenei stílusom alapjai a ’80-as évek Funky és disco sikerei.

Schneider Show és Dj.
Vaga Banda - Tűzzsonglőr
http://www.vagabanda.hu/

Vaga Banda - A valódi és a legendás - Tűzzsonglőr

Vaga Banda - Tűzzsonglőr
Élő zene
http://www.elozene.hu/

Egy rendezvény igényes lebonyolításához az egyik legfontosabb a hangulatos és minőségi zeneszolgáltatás, ehhez szeretnénk segítséget nyújtani önnek. Színvonalas élőzenei szolgáltatás esküvőre, partikra, nótaest, komolyzene, operett, opera.

Élő zene
S-Party Service Bt.
http://spartyservice.musichello.com/

Mobil wc bérbeadás, fellépők biztosítása, hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika és minden, ami a rendezvényekhez kapcsolódik.

S-Party Service Bt.
Flair Mojito Party Service
http://www.flairmojito.hu

A Flair Mijito Party Service az egész országban vállal koktélpartik, rendezvények, látványos mixershow lebonyolítását. Mixertanfolyam, flairtanfolyam, báreszközök.

Flair Mojito Party Service
Flott Zenekar
http://flottzenekar.iweb.hu/

Lakodalom, bál, zenés rendezvény, igényes és hangulatos zeneszolgáltatása!

Flott Zenekar
Happy End Band
http://heb.fxnet.hu/

Magas színvonalú, többségében angol nyelvű műsor, rendezvények, esküvők, fogadások valamint pubok, éttermek, sörözők részére. 60-as, 70-es, 80-as évek dalai, ír népzene, countrydalok, idevágó magyar slágerek.

Happy End Band
K. Catering Kft. - party service
http://www.kcatering.hu

Az országos működési területtel rendelkező K. Catering főként Budapesten, és - partnereik által kiválasztott helyen - bárhol az országban, illetve külföldön bonyolítja rendezvényeit. Partnereik olyan cégek, magánszemélyek, akik gondot fordítanak arra, hogy rendezvényeik színvonalasak legyenek. Cégünk esküvők, céges és magán rendezvények szervezésén kívül catering szolgáltatást is nyújt, illetve rendezvény eszközök bérlése is lehetséges. Tekintse meg weboldalunkat, melyen ajánlatot kérhet egy űrlap kitöltésével.

K. Catering Kft. - party service
Rendezvényszervezés hajón - Zsófia Hajó
http://www.zsofiahajo.hu

A Zsófia Rendezvényhajó teljes értékű rendezvényhelyszínként szolgál, legyen szó esküvőről, céges buliról, születésnapról vagy évfordulóról. Bármilyen jellegű és bármekkora is legyen rendezvénye, számunkra nem jelenthet problémát annak megszervezése és hibátlan lebonyolítása. Rendezvényszervezőink neves művészek produkcióival, hajóra illetve szárazföldre szervezett programokkal növelhetik az Ön rendezvényének fényét minden részletre kínosan ügyelve. Élvezzék a dunai hajózás minden szépségét, a fedélzeten frissen elkészített ételeket, és azt a komfortot, amit csak Budapest egyik legújabb és legmodernebb sétahajója nyújthat!

Rendezvényszervezés hajón - Zsófia Hajó
Best Of Party Service
http://bestofparty.hu

A Best Of Party Service immár 1999 óta van jelen a szórakoztató zenei szolgáltatások piacán. Célunk, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk minden eseményen, kézben tartva az összes kiegészítő feladatot a legkedvezőbb költségek mellett. Legyen szó szilveszteri vagy céges karácsonyi party-ról, csapatépítő vagy családi rendezvényről, fiatal és dinamikus csapatunk a legkorszerűbb technikával és magas szaktudással áll az Ön rendelkezésére. Szolgáltatásaink közé tartozik még: technika bérlés, dj és karaoke műsor, műsorvezetés.

Best Of Party Service
Lemezlovas és műsorvezető
http://www.djtony.hu

Gondoltál már arra, hogy profi forgatókönyvet készíts a bulidra? Dj Tony Chang - rendezvény Dj - vagyok, több mint 20 év diszkózás szakmai tapasztalatával. Disco műsoromban a bulikon a rock&roll korszakától a 80-as 90-es évek és a mai slágerekig igyekszem a megrendelők zenei igényeit teljesíteni, hogy a vendégek egy kellemes zenei időutazáson vehessenek részt. Amit kínálok: professzionális zenei megoldások nem olcsón, azoknak a megrendelőknek, akik igényesek és szeretik a prémium minőséget a rendezvényükön.

Lemezlovas és műsorvezető
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
unnepek.wyw.hu: Ünnep katalógus: Ünnepekkel foglalkozó, kézzel szerkesztett tematikus linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 730 válogatott ünnepek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 730 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 21 | Linkre kattintás összesen: 592316