Weboldal további részletei:

Tárkonyos tavaszi bárányragu leves

Link mentése | Weboldal értékelése | Hibajelentés | Link ajánlása | Nyomtatás
Link azonosító (ID): 960
Link címsor: Tárkonyos tavaszi bárányragu leves
Kategória: unnepek.wyw.hu
|__unnepek.wyw.hu
    |__Húsvéti receptek
Link leírása: A bárányhúst megtisztítjuk, majd felkockázzuk. A margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a köményt, a vegetát, és az egészet jól összekeverjük. Megvárjuk, amíg a hagyma megpirul, majd a pirospaprikát és a húst is hozzáadjuk. Megvárjuk, amíg elkezd forrni, ekkor a tejszínt beleöntjük, és beleszórjuk a gombát, illetve a felkockázott sárgarépát, fehérrépát, vöröshagymát és fokhagymát. Tárkonnyal, vegetával fűszerezzük, és beletesszük a szaft kockát, hogy még jellegzetesebb ízt adjunk neki. Amikor a zöldségek és a hús is kellő mértékben megpuhult, tejföllel behabarjuk, és hozzáöntjük a tárkonyos ecetet. Tálalásnál felaprított petrezselymet és sonkát szórunk bele, majd fogyaszthatjuk is.
URL cím: http://www.izletes.hu/unnepi/husvet/3282
Hozzáadva: A weboldal ekkor került be katalógusunkba: 2008-12- 6
Megosztás a Facebookon:

A tetszik gombra kattintva megoszthatod ezt a linket a Facebook-on:
http://unnepek.wyw.hu/detail.php?id=960
Értékelés: Eddig 1 értékelés érkezett: |Link értékelése 10 | Átlagolt érték: 10
Linkre kattintás: Eddig 58 alkalommal látogatták meg ezt a honlapot.
További információk: izletes.hu
Ajánlj Te is weboldalt katalógusunkba! Ünnepek - wyw.hu katalógus - Hogy megtaláld amit keresel!