Értékeld ezt a weboldalt!

Parasztsonka töltött fürjtojással, zöldsalátával

Link mentése  |  Weboldal ajánlása  |  Hibajelentés  |  Link részletei  |  Nyomtatás

Parasztsonka töltött fürjtojással, zöldsalátával

http://www.izletes.hu/unnepi/husvet/3281

A sonka felét egy nagy lábosban megfőzzük, majd a főzőlébe tesszük a fürjtojásokat, és ezeket is megfőzzük. Miután megfőttek, meghámozzuk, és félbevágjuk őket. Óvatosan kiszedjük a sárgájukat, és összekeverjük a liszttel, a margarinnal, a tejjel és az ecetes tormával. A tojásfehérjéket ezzel a masszával töltjük meg, majd aszpikkal bevonjuk őket. A salátákat, az uborkát, a hagymát és a paradicsomokat megtisztítjuk, majd felszeljük őket, és ráöntjük a balzsamecetet és az olívaolajat. Tálalásnál felszeljük a sonkát, a nyers sonkából is szelünk, tányérra tesszük őket, a salátát és tojást kínálunk hozzá.

* Értékelés: